Ria

De basis voor mijn werken met mensen is mijn diepe overtuiging dat iedereen alles in huis heeft om zichzelf te helpen. De kunst is het vinden van de sleutels waardoor ieders eigen innerlijke weten en wijsheid bewust wordt. Mijn eigen leidraad door mijn leven heen is de combinatie van en verbinding tussen psychologie en spiritualiteit, eerst in de vorm van Padwerk, later ook via andere wegen en kanalen, zowel regulier als alternatief.

Opleiding en ervaring
Na mijn opleiding als verpleegkundige ben ik jarenlang werkzaam geweest in alle takken van de psychiatrie, waaronder ook de verslavingszorg. Na de Training in het Begeleiden van Psychotherapeutische groepen van het Instituut Voor Communicatie ben ik de spirituele kant meer gaan ontwikkelen in de vorm van Padwerk, in Nederland en de Verenigde Staten. In de USA heb ik mij ook bekwaamd in de Core Energetica met John Pierrakos. Na 2000 heb ik de opleiding voor Bodynamic Analysis Practitioner gevolgd evenals de ‘Training for Treatment of Trauma’met Pat Ogden. Bovendien heb ik veel modules in de klinische psychologie gevolgd aan de Rijks Universiteit Limburg en de Open Universiteit.

Naast deze opleidingsweg in de psychologie en psychotherapie, ben ik een aantal jaren als student actief geweest in het shamanisme en de westerse mystiek.

Over Margreet